Rijschool Eising

Oosterwolde

Mijn naam is Hette Eisinga, bouwjaar 1973. Ik heb de eerste jaren bij een andere rijschool gewerkt en op 09 september 2009 ben ik voor mezelf begonnen. Naast het geven van autorijlessen geef ik ook motorrijlessen. Motoren en motor rijden is een grote hobby van mij en daarom vind ik het super dat ik dit tot mijn werk heb kunnen maken.

Zelf ben ik woonachtig aan de Meuleveldweg in Oosterwolde, een gezellig en rustig straatje bij het centrum. Samen met mijn vrouw Gerda hebben we drie geweldige kinderen, Sofia, Robin en Nadia. Het mooie aan dit vak is de weg die je met je leerlingen aflegt naar het rijbewijs. Voor de een gaat dit sneller dan voor de ander, maar dat maakt het juist zo leuk. Iedereen is weer anders en vraagt dus ook een andere benadering.

Het uiteindelijke doel is het halen van je rijbewijs, in de weg daar naar toe vind ik het belangrijk dat er vertrouwen is en dat de sfeer goed is, dus dat je op een leuke en leerzame manier je rijbewijs haalt. Als je plezier hebt in je rijlessen is dit voor beide partijen mooi meegenomen. Autorijden is namelijk erg leuk en een rijbewijs erg gemakkelijk! Als je eenmaal je rijbewijs hebt gehaald, dan wil je nooit meer terug. Denk jij er klaar voor te zijn, twijfel dan niet langer en kom lessen nemen bij Rijschool Eisinga. De leukste manier om je rijbewijs te halen.

Rijschool Eisinga Autorijlessen
Rijschool Eisinga Autorijlessen
Rijschool Eisinga motorrijlessen

Ervaar de vrijheid

Op een motor

Motorrijden geeft je dat vrije gevoel dat je in de auto nou net niet hebt. Je bent wendbaar in het verkeer en je kunt heerlijk uitwaaien. Toch ben je als motorrijder erg kwetsbaar, je hebt niet die bescherming die je in de auto wel hebt. Geen constructie om je heen of airbags die je bescherming bieden. Daarnaast val je minder op in het verkeer door de smalle contouren van de motor.

Waarom wachten?

Stap gelijk in

Vanaf 16 jaar mag je theorie-examen doen. Vanaf 16,5 jaar mag je rijlessen volgen. En vanaf je 17e mag je praktijkexamen doen. Tot zover niets bijzonders. Maar wat als je voor je 18e slaagt? Dan mag je al autorijden. Tot je 18e verjaardag moet er wel een coach naast je zitten. Bijvoorbeeld je vader of je moeder. Hiervoor heb je een begeleiders pas nodig, deze heb je naast je rijbewijs tot je 18e verjaardag.

Rijschool Eisinga Autorijlessen